Wij zoeken een leerkracht groep 1-2.

Dit is jouw kans!

Je kunt komen werken op een school voor Ontwikkelingsgericht Onderwijs. Er wordt gewerkt in thema’s en projecten waarbij de “echte wereld” centraal staat. Engels en vreemde talen onderwijs geven wij al vanaf groep 1.

Geïnspireerd? Lees dan snel verder.

Vrijblijvend bij ons meekijken is een optie om een indruk te krijgen van de goede sfeer in onze school, ons team en onze werkwijze.

Periode
Vanaf 1 augustus 2021 t/m 31 juli 2022 (met uitzicht op verlenging of vast dienstverband).

De functie van leerkracht bij De Archipel. Wat vragen wij van jou?

• Als leerkracht ben je behalve kennisoverdrager ook een pedagoog; je begeleidt kinderen in hun persoonlijke ontwikkeling.
  • Je kan zelfstandig werken en hebt samenwerkingsvaardigheden.
  • Je hebt kennis van leerlijnen en de wijzen waarop kinderen zich kunnen ontwikkelen.
  • Je zet al je talenten optimaal in, en verzorgd inhoudelijk sterke en aantrekkelijke lessen.
  • Je levert als leerkracht daarnaast een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van het OGO onderwijs en de organisatie.

Het Team

Wij bieden je een unieke kans om met enthousiaste collega’s het OGO onderwijs toe te passen in de praktijk. De thema’s en projecten worden met elkaar school breed uitgezet en uitgewerkt. Binnen het team maken we gebruik van elkaars talenten.

We maken het leren van de kinderen zichtbaar, we geven feedback op hun leerresultaten.  We kijken niet alleen naar wat de leerlingen moeten leren, we kijken ook naar wat de leerlingen willen leren. We zijn op zoek naar een sterke ervaren leerkracht die graag op een vernieuwingsschool wil werken.

Jouw groep en de aanstelling

Je gaat aan de slag met een groep 1-2. Indien gewenst is het mogelijk om een aanstelling in de Talentenpool van de ASKO  te krijgen.

Wat voor leerkracht ben je en wat neem je mee?

• Een afgeronde Pabo – opleiding.
  • Bij voorkeur ervaring op een vernieuwingsschool en/of ervaring met thematisch werken.

Als je jezelf moet beschrijven herken je je als een leerkracht met een onderzoekende houding, die zelf ook graag wil leren. Je bent in staat om je snel in te werken in onze manier van lesgeven, dat wil zeggen dat je heel goed vanuit het kind kan en wil werken. Je bent een zeer gemotiveerde leerkracht.

Ons aanbod

• Onderdeel uitmaken van ASKO scholen met een passie voor kwalitatief goed onderwijs.
  • Goede opleidingsmogelijkheden.
  • Financieel aantrekkelijke reiskostenvergoeding.
  • Uren en dagen in overleg.
  • Schaal L10, je trede is afhankelijk van je ervaringsjaren.
  • ASKO-studiedag voor iedere medewerker.
  • Onderzoeksteam en leerteams binnen de scholen.

Onderdeel van ASKO scholen

De ASKO zet zich bewust en actief in voor kwalitatief goed onderwijs. De ASKO vormt het bestuur van ruim 30 basisscholen in Amsterdam en omstreken. De scholen hebben verschillende onderwijsconcepten waardoor je als leerkracht kennis kunt maken met meerdere vormen van onderwijs. ASKO is actief met innovatieve ontwikkelingen, zoals traineeship voor startende leerkrachten, verrijkingsonderwijs, 21 ste -eeuwse vaardigheden, de Day A Week school (project voor hoogbegaafde kinderen), Onderwijstijdverlenging, Opleiden in de School en leren met ICT.

Ben je geïnteresseerd en wil je aan de slag als leerkracht bij de Archipel?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we zo snel mogelijk kennis kunnen maken. Loop vrijblijvend een dagdeel mee om de sfeer te proeven. We ontvangen graag jouw cv en korte motivatie.

Contactpersoon:

Lisette van der Kleij